Mitt jobb★ Fråga besvarad 2013-09-10

Hej Jag har nu en projektanställning på sex månader, men kan eventuellt på en förlängning i upp till ett år. Kommer jag att få det eller får jag bara jobba ett halvår.

Hej Cristin! Jag vill bekräfta att jag har läst din insända fråga från Juni månad.Men jag tänker inte besvara denna fråga då det inte är min andliga inrikning att besvara denna typ av personliga frågor på spökwebben som gäller arbete och sia om du kommer få jobbet eller inte. Men jag önskar dig lycka till och att du tänker på att om du vill att saker ska hända i ditt liv och förändras till hur du vill ha det så glöm inte att tänka positivt och inte ge upp sådant du vill ska inträffa. Vi människor kan påverka våra egna livsöden mer än vi verkar inse genom att medvetet fokusera våra tankar på det vi vill ska inträffa. Tänka i positiva termer om oss själva och kring det vi vill ska förverkligas då allt vi sänder ut,både negativt och positivt i form av tankar och ord och även osagda ord ger en effekt runt oss som ringar på vattnet.Tänker vi hela tiden "Jag kommer nog inte få detta jobb"…ja då kommer den personen antagligen inte heller att få det jobbet för den energin som den personen har sänt ut till sina medmänniskor,chefen och alla runtomkring är "hon verkar inte vilja ha jobbet"…sedan spelar det inte så stor roll vad man säjer med ord och mun då vi alla vet att människor kan säja en sak,mena en sak och tänka en annan. Om man istället försöker koppla samman dessa tre saker,vad man säjer,vad man tänker och vad man egentligen vill innerst inne…ja då är det den energin du sänder ut och säjer alla dessa "Jag vill ha jobbet,jag förtjänar jobbet och jag är verkligen den bästa personen för detta jobbet"…Ja då är det vad din chef och andra runt dig också kommer känna och du får jobbet. Bara ett tips inför framtiden.;)Vi människor har mer makt med våra tankar och framför allt ligger hemligheten i hur vi tänker och vad vi sänder ut för form av energi från oss kopplat till den tanken vi tänkt till andra runt oss och och vi har mer ansvar än vi anar och vi skulle kunna få så mycket mer positiva saker hända i våra liv relaterat till jobb,kärlek,relationer och annat om vi lärde oss använda våra tankar och energier på ett bra sätt. ☆¸.•°* ˜★ EeWeeM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *