Varning? – ★ Fråga besvarad 2013-08-31

Hej jag mejlade nån vecka sen men ej fått svar, och tänkte nu säga jag tror jag vet mannen är är hans farfar han inte träffat. Är över 40 år sen han gick bort. Och nu vet jag nog vad han ville efter denna morgon o är lite skrämd om det skulle stämma. Men hur kan jag veta denna "drömmen" är just den som ville ge varningen? och att allt har just med siffran 35 att göra. Hans farfar gick bort i hjärtinfarkt eller propp i hjärtat får jag fram och att laggårdslukten berodde på han jobbat med kor. Han gick bort i sin säng. Men e lite skrämmande då hans farfar gick bort när hans pappa va 35 och min mans pappa gick bort när han va 35 o om denna dröm stämmer ja då komme rjag vara 35 om denna varningen e sann :/ Tacksam för svar

Hej! Denna fråga fångade min uppmärksamhet.Jag känner inte till bakgrunden till den här frågeställningen men skulle ändå gärna vilja att du kanske kan återkomma om du kan uppge de datum du sänt in dina frågor och kanske utveckla lite närmare på nytt för mig EeWeeM vad som är början till din frågeställning.Jag känner att jag kanske nog har något att tillföra som svar fast från en annan synvinkel så återkom gärna! ☆¸.•°* ˜★EeWeeM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *