Mitt liv

Hej! Jag har väldigt svårt att tro på mig själv och är ofta orolig hur detta ska påverka min utbildning. Jag älskar den utbildning jag går nu och vill inget hellre än att klara av den och sedan jobba som det jag blir utbildad till. Men mitt självförtroende och min förmåga att skjuta upp saker förstör det för mig. Hur ska jag göra för att komma över det här? Kommer jag komma över det här? Kommer jag kunna greppa det självförtroende som ibland visar sig? Kommer jag finna styrkan jag behöver för att klara de resterande 3,5 åren jag har kvar? Och hur kommer det gå med kärleken? Jag är rädd att jag aldrig helt kommer komma över den kille som krossade mitt hjärta och jag blir så ofta dumpad att jag börjar tro att jag aldrig kommer finna någon. Jag är på väg att få ordning på mitt liv, men kommer jag någonsin lyckas med det fullt ut?

Hej! Vad gäller självförtroende är detta ett ämne som är jobbigt och svårt men det finns vägar att gå för att bli ljusare i tanken! Det du bör göra är att sätta dig ner med papper och penna eller skriva på datan, två dokument- ett med saker du vet du är bra på och en sida med saker du vet att du är mindre bra på. Var ärlig mot dig själv. Är du bra på att tex sticka en kofta skriv det som positivt. Det negativa pappret bränner du upp, river det i tusen bitar vad som gör dig glad! Skriv små lappar om det som du är bra på och fokusera på det och inte på det som du tycker du är sämre på! Din utbildning är den rätta vägen för dig så tro på dig själv! När du är lite mer säker på dig själv kommer du att finna kärleken! Du kommer att lyckas med det du ger din in för bara du ger dig själv chansen att tro! Behöver du någon som peppar dig hör av dig! Evy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *