Var det någon där?

Hejsan! Jag tror på spöken men har aldrig upplevt något övernaturligt 🙁 Men jag tror att jag nu har det. För nån vecka sedan så satt jag på mitt gamla rum(vi ska snart flytta)Jag hörde typ steg från vinden.Jag gick in i rummet bredvid där luckan till vinden var och skulle kolla om det var någon där som hade gått upp. Men det var ingen där.Jag sprang in till mamma och sa att jag hörde någon. Hon sa att jag inte skulle bry mig.Men jag undrar vad det kan ha varit? Snälla svara! P.s Kan det ha varit en inbillning? D.s // Kramar Olivia 🙂

Hej Olivia! Det känns som om ni har någon som besöker er och som håller till på vinden. När ni flyttat fråga din mamma igen och jag tror hon svarar på din fråga och berättar vem det är. Kram! Evy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *