Mitt liv

Hej. Jag undrar lite över vad som kommer att hända i mitt liv. Just nu har jag ekonomiska problem och undrar om jag kommer att få bättre ekonomi. Jag undrar också om jag kommer att hitta kärleken snart. Jag har ju levt ensam länge så jag saknar någon att dela mitt liv med. Vill också tacka för tidigare svar då det gällde om vad jag skulle jobba med. Jag fick svar att jag skulle jobba med barn och 2 månader efter fick jag ett jobb med barn. Jag sökte inte jobbet själv utan blev tillfrågad. Hoppas på svar. MVH Susanne

Hej Susanne! Detta året har varit lite trist men kärleken ser ut till att komma in i ditt liv nu under hösten/vintern. Ekonomin kommer att ljusna i början av nästa år så håll ut!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *