Morfar hälsar välkommen?

Hej, här är en dröm som jag funderat över länge: Första natten på BB när jag hade fött mitt andra barn (en pojke)hade jag en mycket märklig och tydlig dröm. Min pappa (dvs barnets biologiska morfar) som dog redan när jag var tonåring, kom i drömmen för att hälsa den lille välkommen. Det var både fantastiskt och väldigt kärleksfullt, och jag har ett väldigt starkt minne av drömmen trots att detta hände 1998. Var det verkligen pappa/morfar som besökte oss från andra sidan? Eller var det bara jag som var utmattad efter förlossningen? Jag har för övrigt haft liknande drömmar om min far under olika skeden i livet, men ingen så stark som denna gång. Min "misstanke" är också att min far är en av mina följeslagare, tror det finns en till men jag är inte lika säker på vem det är. Lotta

Hej Lotta! Jag får bekräftat att det var din pappa som gjorde ett besök från andra sidan för att se din sons födelse därför att det är en glädjens stund och viktig händelse att bevittna hur en släktlinje fortskrider. Ofta är det genom drömmar som upplevs väldigt starka och tydliga som de besöker oss från andra sidan därför att vi då är mera mottagliga och avslappnade och inte blir lika störda av ljud och saker som sker i varadagen runt oss och ständigt pockar på vår uppmärksamhet. Nej din pappa är inte din guide,ifall det är det du menar men han brukar göra besök från andra sidan vid särskilda tillfällen för att följa ditt och din familjs liv. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *