När får jag svar på min fråga?

Hej, Hur lång tid tar det innan man får svar på frågorna. Jag skickade en här om dagen, men inget svar än. Mvh/Åsa

Hej Åsa! Med tanke på att det dagligen kommer in 20-50 frågor av olika svårighetsgrad så är det i nuläget omöjligt för oss/mej att hinna svara på allt så snabbt som jag skulle önska. Och eftersom jag endast kan besvara frågor på min fritid 1-2 timmar, som frivilligt "arbete", är det i nuläget fullständigt OMÖJLIGT att tillfredställa allas behov av svar. Jag förklarar delvis detta med frågor i min intervju under fråga nio,varför vissa får svar och andra inte. Men nu är det inte orsaken i dessa dagar utan att jag/vi helt enkelt inte hinner med alla hundratals frågor!!!Vi försöker verkligen så gott vi kan!!! Anser man sig vara i akut behov av hjälp och inte står ut med att vänta 1-2-3 veckor på sitt svar(så svaret kommer förr eller senare) får man helt enkelt skriva en gång till med hänvisning till datum och rubrik på sin första frågeställning. Tyvärr…så är läget och det är inte så mycket vi/jag kan göra åt siutvationen. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *