möta döda i drömmen

hej jag är en skeptiker, men har varit med om nåt väldigt konstigt. en natt för några månader sen drömde jag om min gamla döda skol kamrat från gymnasiet. vi gick i samma klass i 3 år. jag brukade aldrig prata med honom eller ta kontakt. vi bara gick i samma klass och hade olika vänner. det roliga var att jag inte gilla honom så speciellt mycket till sättet han var under gymnasie tiden. han var en ganska slarvig lat kille med kaxig attityd.idag ångrar jag djupt att jag tyckte så , hans vänner tyckte säkert väldigt mycket om honom , så det visar ju att han var en fin person. efter jag tagit studenten flytta jag bort från staden och kom inte så ofta på besök. min gamla klass hade jag inte heller kontakt med. när ett år hade gått kom jag hem igen och sommarjobbade. en dag gjorde jag ett ärende i en butik och träffa då på en gammal klass kamrat. jag frågade om alla dom andra i klassen , och fick veta att han hade dött av tabletter. fick en stor chock och dåligt samvete , för att jag inte viste om det tidigare. hade helt glömt bort honom. när 2 år hade gått tänkte jag inte alls på honom eller hans vänner. men en natt i drömde jag om klasskamraten , att vi pratade och jag sa till honom "du är ju död" . i drömmen titta han på mig och såg glad ut .han hade en vit tröja och det kommer jag ihåg. jag fick se en bild när han gick längst en väg ensam nånstans i stan . sen tog drömmen slut . jag började tänka på drömmen och varför han var med i den . hade ju inte ens tänkt tanken på honom. va min nyfikenhet gick jag in på hans gamla face book som nu är en minnes plats. jag tittade på många av korten på honom och jag blev väldigt fundersam . på bilderna hade han just en vit tröja på sig som i drömmen. och jag lovar och svär , jag var aldrig inne på hans face book innan drömmen. idag undrar jag om han ville ta kontakt och jag ångrar att jag inte fick prata med honom längre. kanske det bara var en dröm av ren slump med inget syfte. men jag kan säga än idag att jag funderar på det då och då . undrar har nån av er läsare varit med om nåt sånt här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *