Mycket energi i mitt hus!

Jag satt ensam hemma i mitt hus (som är byggt i slutet av 1800-talet) och surfade runt lite på nätet. Jag blev lite hungrig och gick ut i köket för att äta något, då jag ser att det står ett tänt stearinljus mitt på köksbordet! Jag har varit ensam hemma hela dagen och det finns inga fönster eller ytterdörrar till köket. Jag kände på stearinet och det var inte mjukt, alltså hade ljuset precis tänts. Jag kollade också ytterdörren och alla fönstrena, men allt var låst och jag hade själv märkt om någon hade kommit in. Riktigt läskigt, speciellt när en barndomskompis som kan känna av och kommunicera med "den andra sida" kom hem till mig och berättade att hon kände riktigt mycket energi hemma hos mig… :O Efter det har datorn gått igång 2 gånger på natten, TVn har gått igång av sig själv en gång och luckan till tvättmaskinen for plötsligt upp när jag var ensam i badrummet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *