Vem är det?

Jag har blivit spåd av någon jag känner, och denne berättade att jag har någon som vakar över mej, en kvinnlig släkting från min mammas sida. Jag skulle så småningom få veta vem det är.. Det har gått över ett år, och jag har ingen aning om vem det kan vara. Jag känner att det finns någon där ibland. Blir lite rädd. För någon natt sen så hörde jag ljud, som återkom, de kändes hotfulla och jag var livrädd. För jag hittade ingenstanns ljudet kan ha kommit från, då jag sov i ett hus. Kan det vara min vakande släkting? Och i så fall varför kändes hon så hotfull? Jag brukar säga tyst i mitt huvud: "jag är inte redo" "jag vill vara ifred, lämna mig ifred" om jag blir skrämd.. det har hänt ett flertal gånger.. Vore tacksam för svar.

Hej! Har du fått reda på vem det är? Kan inte få fram något namn men hon står dig nära.. Hon menar inte att skrämma dig men det kan lätt bli så när de försöker kontakta oss om vi inte är redo. Den dag du känner att du är redo då får du veta vem hon är..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *