Någon går på övervåningen

Hej! Jag har varit inne på denna sida ofta och letat efter svar från dig och idag skulle jag skriva och fråga om och hittar då ett sätt att söka upp min fråga och hittar på det sättet ditt svar. Tack! Du ser här nedan min fg fråga och ditt svar. Huset är byggt på 30-talet. Många har bott där, det är stort och det har genomgått omfattande renoveringar. En stor tragedi hände min faster 1986. Tidigare ägdes det av en släkting. Tack för din hjälp. Har läst andras frågor Kan inte låta bli att fråga om jag själv har någon som går vid min sida och i så fall vem? Född i december 1970 i Småland. Är det något du behöver veta? Mailar du mig eller hittar jag svaret här på sidan. TUSEN TACK! Karolina Datum: 2010-11-14 Från: Karolina Fråga Hej! Var hos min faster i eftermiddag och hämtade min son som sovit över där. Under tiden vi samtalar hör jag tydligt att någon är på övervåningen. Samtidigt som jag hör detta berättar min son att han tidigare idag hört att någon gått/varit på övervåningen när han var själv en stund och när han säger detta slutar det på övervåningen. >> Svar på frågan Hej! Skulle behöva veta lite mer om huset ni bor i. Är det ett nytt eller ombyggt hus ni bor i?

Hej! Jag är nog dum men jag förstår inte om du frågade något? Du får hemskt gärna skriva din fråga igen och jag ber om ursäkt för min dumhet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *