Varför så djup ibland?

Hej! Jag heter Cecilia och jag har så många frågor.. Men denna gången vill jag veta vad jag levt för tidigare liv och om detta kan påverka att jag stundtals undrar och filosoferar mycket. Jag kan bli mycket nedstämd och negativ ibland och det känns som jag bär på en sorg som inte släpper taget. Har oxå haft en del möten med det andliga men detta tycks ha upphört sen ett tag och jag undrar varför.. I övrigt är jag glad över livet jag fått men vet inte riktigt hur allt ska komma att bli.. Tacksam för svar! 🙂

Hej Cecilia! Du har alltid varit en tänkare och filosof! När du känner att du blir deppig tänd ljus och gärna lite aromer som får dig på gott humör- apelsin och jordgubb borde fixa det för dig. Behöver du lugna ner dig ta lite lavendel. Du har en sorg som du inte lämnat kvar när du kom till denna sidan av världen och den kan tyvärr följa med dig om du inte tar itu med det med en gång. Sätt dig i lugn och ro, tänd ljus, kanske lugnande musik i bakgrunden, papper och penna. Låt tankarna flyta fritt huller om buller försök inte sortera dem och med tiden kommer fragment från det liv du hade sorg. Skriv ner det som kommer fram- ett ord, en bild ett namn- och snart kan du lägga pussel, få fram sorgen och kan släppa dem och lämna den bakom dig. Har du problem får du höra av dig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *