Någon i fönstret?

Hej! Det var en morgon i vintras. Jag skulle skjutsa barnen till skolan och var bara ute för att starta bilen. På väg in till huset igen, jag gick på stigen, fick jag se, vad som såg ut som en flicka, ca 10-15 år, som tycktes titta mot mig från vardagsrumsfönstret. När jag kom in var barnen i hallen/badrummet. Ingen var i vardagsrummet. Jag frågade om någon av dem nyligen varit där, men inte. Så jag undrar vad det var som jag såg? Om det var något, eller om det var inbillning? Jag tyckte mig också se en "skepnad" en kort stund, i dörröppningen mellan köket och vardagsrummet. Det gick så fort, om det nu var något, men det såg ut som någon ca 165 cm lång, med en slags kåpa eller kappa. Kram!

Hej! Det finns de som dras till ert hus pga olika saker men flickan och kvinnan i kappan tillhör varandra på något sätt men för att reda upp mer behöver jag mer tid. Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *