Sång i duschen.

Hejsan! Min man var i duschen, hade dörren stängd till badrummet och jag uppehöll mig mest i köket. Jag hörde hur han sjöng när han stod i duschen, han som aldrig brukar göra det! Tänkte att han måste vara på ett gott humör. När jag påpekade det för honom, sa han att han inte alls hade sjungit i duschen. Jag vet ju att jag hörde någon MAN sjunga, men vem var då det? Hur kommer det sig att jag hörde rösten, men inte maken? Om det var en röst, för det var det väl? Tycker att det händer en del "konstiga" saker här hemma. Ta hand om dig!

Hej! Det är en inneboende ni har som kan vara släkt till din man. Han är inte bunden utan mer av fri vilja hos er.Han trivs i ert sällskap och jag får upp morbror eller farbror runt din man. Tack detsamma!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *