Någon med mej?

Hej Evy! Efter minst 3 år av funderingar och känslor av olika slag vågar jag nog nu ta mod till mej att fråga..finns det någon med mej? Jag känner mej ofta stark och tvivlar sällan på min åsikt och gör jag det så känns det som om någon stärker mej. Jag vet inte om jag är lite mer "öppen" i mina sinnen än någon annan men känner ofta av närhet av något som jag inte kan förklara. Har även känt att något hållt som en tryckande hand på mitt ben på kvällarna när jag ska sova. Hoppas du kan svara på mina frågor för jag har någon jag saknar enormt mycket som jag innerst hoppas vakar över mej. Tack för att du finns för att tolka mellan världar!! Carin

Hej Carin! Först vill jag tacka dig för det beröm du ger mig! Jag niger och tackar och blir glad! Du har en man som vakar över din sida. Han är över medelåldern när han sitter hos dig om nätterna och vakar över dig. Han vill be dig om förlåtelse för att han lämnade dig och gick över till andra sidan och jag får en känsla av att ni lovade varandra att alltid finnas vid varandras sida. Hoppas du vet vem det är annars får du låta det sjunka in ett tag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *