Någon mer som är sugen? – Fråga besvarad 2015-10-31

Hejsan!

Är en kille på 24 år som blivit mer och mer sugen på det här med att undersöka paranormal fenomen/ ande aktivitet på olika ställen. Har en personlig anledning till varför jag vill så det är inte bara för att jag tycker det är fränt eller nåt sånt trams. Undrade om någon mer där ute är sugen och vill haka på??

/ anton

 

★ Fråga besvarad 2015-10-31

Hej Anton!
Du har ju helt klart vänt dig till rätt ställe när du skickar frågan till oss på Spökwebben eftersom det är en sida med intresse för det paranomala och övernaturliga i kombination med att att vara kritisk och finna även vetenskapliga förklaringar till upplevelser som klassas som “övernaturligt”.   🙂
Själv… personligen följer jag med intensivt  intresse allt som händer just nu inom vetenskapen och då speciellt kring forskning kring hjärnan och människans sinnen kopplat till Quantum biologi då detta är ett område som kommer vända upp och ner på människans syn på “andar och spöken” och det vi kallar paranomala fenomen med inre upplevelser eller yttre upplevelser. Jag är mer intresserad av att förstå det vi kallar övernaturligt på en mer vetenskaplig nivå då vi kommit så långt i dagens forskning att det faktiskt finns svar…   även på mycket det vi fortfarande väljer att kalla “övernaturliga fenomen”.

Jag har  ofrivilligt fått utstå hela mitt liv så kallade   “Paranomalt och övernaturligt ” … så nu vill jag ha svar från vetenskap  ! om vad som händer rent fysiskt, psykiskt , mentalt, andligt, biologiskt, inre upplevelser,yttre upplevelser , atom nivå , energi nivå…

Jag tycker inte heller att det är trams att ha övernaturliga upplevelser men just därför så vill jag nu mer än någonsin ha svar från medicin forskning,neurolog forskning ,quantum biologi forskning  och inte från andar och spöken 🙂 . Jag bara känner att svaren finns och svaren kommer att komma och det vi kallar övernaturligt och andligt kommer att förenas med vetenskap. 
Beroende på var du bor i sverige så kan du söka dig till någon “Spökjägar” grupp närmare där du bor eller så startar du en egen grupp och mitt förslag är att du kanske ställer frågan öppet på Spökwebbens sida på Facebook och se om det finns några som har intresse att kanske ta med dig på en utredning eller om du själv vill hitta några som kan tänka sig att följa med dig.

Våga ställ frågan öppet även på Spökwebbens Facebook sida där andra kan kommentera och komma med förlag till ditt förslag 🙂

Lycka till !
Önskar dig en ryslig och trevlig Alla Helgon Helg!

☆ ¸.•°* ˜★ EeWeeM ☆ ¸.•°* ˜★
Copyright EeWeeM Paranormal Andlig Rådgivare Spökwebben & Spökwebben c/o Admin

 

 

 

 

☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★  ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★  ☆¸.•°* ˜★
Notice:
Du får kopiera,använda eller referera eller dela vidare svar som besvarats i frågespalten av mig men jag och vi på spökwebben uppskattar om ni uppger Spökwebben som källa.
Mina svar som jag ger till inskickade frågor som skickas till oss på Spökwebbens Frågespalt tillhör Spökwebben.
Detta är viktigt för mig att klargöra då mitt arbete som Paranomal Andlig Rådgivare för spökwebben är helt gratis och jag vill inte att någon annan ska göra profit på mina svar eller
använda mina svar som underlag i sina bloggar eller kopiera mina
som svar till egna klienter ( för att tjäna pengar snabbare ) och använda mina svar som egna svar utan att ange Spökwebbens Frågespalt som källa .
Spökwebben är gratis och att skicka in frågor till Spökwebben är gratis och att få dem besvarade är gratis och så kommer det fortsätta att vara så länge som Spökwebben vill ha mig som den som besvarar frågor i deras frågespalt.
Copyright tillhör Spökwebben.
Tack för förståelse!
☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★  ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★  ☆¸.•°*

Ett svar på ”Någon mer som är sugen? – Fråga besvarad 2015-10-31

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *