Någon som besöker oss/mig?

Hej! Vilken otroligt spännande frågespalt, tack! Jag vet inte om jag inbillar mig men ibland får jag känslan av att det finns någon i lägenheten. I köket har jag ibland i ögonvrån sett en skugga snabbt fara fram och tillbaka. Grejer har ibland ramlat ner från hyllor utan förklaring och en av våra katter står ibland i sängen och kollar fixerat på en och samma punkt. Jag har då letat efter insekter eller annat som hon kan tänkas se men har inte sett ett smack. För några månader sedan var jag hos ett medium som berättade att en man följde efter mig och fick mig att må dåligt. Hon hjälpte honom över på andra sidan och jag mådde efter det bättre. Inbillning kanske, jag vet inte men det hjälpte iaf 🙂 Nu har jag börjat må på lite samma sätt som förut och tycker att jag nu under min graviditet upplever mer och mer obehag på olika platser och hemma hos mig. Följer någon efter mig? Eller kikar någon bara förbi då och då eller inbillar jag mig kanske alltihop? Tackar tusen ggr på förhand. Mycket värme!

Hej! Du känner av energier på gott och ont! De flesta kikar bara in men det finns någon som håller sig till dig! Det du kan göra är att rena dig själv, ert hem- skriv till min mail så ska jag försöka hjälpa dig! 6506karlsson@telia.com Tack för dina härliga ord!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *