Ett farväl eller slumpen?

Jag har varit med om en del underliga händelser. Men jag tänker endast dela med mig av en som berörde mig djupt. Det var en kväll för några år sedan då jag satt i soffan och tittade på film med min familj. Helt plötsligt träffas jag av en enorm rysning som sprider sig genom hela kroppen och jag hör en röst nära mitt öra alt inom mig eftersom jag inte kunde avgöra vart det egentligen kom ifrån, som viskar snabbt "Hej då". Det har Aldrig hänt tidigare och Aldrig hänt igen. I fasa fruktar jag för att någonting hemskt skall ha hänt. Utan att regera på att det var en konstig upplevelse tittar jag snabbt på klockan för att memorera klockslaget eftersom det kändes viktigt inom mig att göra det. En timma senare ringer telefonen. En av mina nära anhöriga hade avlidit just det klockslaget jag hörde rösten och tittade på klockan. Var det Hennes sätt att ta farväl eller råkade jag bara uppleva denna underliga händelse av en slump just samma dag och klockslag?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *