>>Någon vid min sida??

Hej! Tack för svaret på min förra fråga! 🙂 Finns det någon vid min sida? Jag ser att andra har frågat så jag tänkte att det kunde vara intressant att veta. Sen undrar jag om jag har känt min bästa kompis i något tidigare liv eller om vi känner varandra på andra sidan? Vi är verkligen otroligt lika i vårat sätt att tänka och i våra åsikter. 🙂

Hej! Du har många vid din sida som är från den andra sidan. De vakar över dig och det är främst en medelålders kvinna som jag ser. Lite över 170 tror jag, mörkbrunt hår, blå ögon, mild. Mörkblå klänning med vita små blommer eller prickar känns som 1920-30 tal. Ni har funnits vid varandras sida på andra sidan innan ni kom till denna tid och värld känns som om ni skrev era böcker samtidigt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *