Något jag måste få veta

Hej Spökwebben! För måste jag tacka för alla fina svar jag har fått tidigare och för att ni har tagit er tid att svara på mina frågor. Min farfar dog för nästan 3 år sedan. Jag fick inte veta detta förrän några månader senare på min födelsedag. Ingen av mina föräldrar brydde sig om att berätta detta för mig. Eftersom min farfar alltid har varit mån om att höra av sig och jag gjort mitt bästa så skulle jag så gärna vela veta hur han har de nu. Jag vill veta om han är besviken över att jag inte var på hans begraving. Det tynger mig att jag aldrig fick veta det hela och missade han begraving. Nu bor jag längre ner i landet och har chansen att lägga en blomma på hans grav och det är ett av mina viktigaste mål. Jag hoppas att han har det bra. Tack på förhand!<3

Hej! Har en man vid min sida, en stilig man lite äldre, klädd i grå kostym med en röd nejlika i knapphålet, han säger till dig att han alltid finns vid din sida och det som hänt är inget att grubbla på nu. Han tittar till dig då och då och jag tror du känner av honom. "När du lägger en blomma på min grav tänk på de andra som ligger här som ingen bryr sig om." Han har det bra tro inget annat!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *