Nyfiken i en strut=)

Hej hej! Jo det e som så att jag undrar över lite saker=) Har jag ngn som vakar över mej? Vem e det isåfall? Är det ngn som hjälper mej i livet, isåfall skulle jag gärna att han/hon kunde vara en aaaningen tydligare=D! Har jag levt eller haft nått tidigre liv? Sen har jag en lagom klassisk fråga. NÄR träffar jag ngn dam. som jag blir riktigt kär i… fan jag e 30 basst och jag börjar undra. Och sen den sista frågan: Jag har funderat lite på det här med utomjordingar och så… Finns dom här ibland oss? besöker dom oss? hur ser dom ut? vad vill dom oss isåfall? varför visar dom sig inte? Hoppas du svar på mina frågor. Kram på dej fröken =) / JOhan E

Hej Johan E! Vad gäller ufon odyl är det inte ett ämne jag är inne på men lägg ut en tråd på spökforum så får du nog svar! Du har en kvinna vid din sida som ser ut till att vara ca 30-35 år, inte din släkting. Hon säger att "du får allt vara lite tydligare i din sakframställning unge man." Du ska fråga henne men raka frågor som bara kräver ja eller nej. Kram på dig herrn!:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *