Något jag undrat över länge

Hej Eva-Lena! Har skrivit till dej ett par gånger tidigare men tyvärr utan svar, så jag prövar lyckan igen! Jag och min sambo flyttade till en genemsam lägenhet i helt ny stad för ca. 1,5 år sedan, i lägenheten hörde vi konstiga ljud, som om någon öppnade och stängde brevlådan, steg i den delen av lägenheten som ingen befann sig i och liknande. Min sambo såg ett litet barn sitta på golvet, så han fick ta ett steg åt sidan så han inte skulle råka kliva på honom/henne, han reagerade inte förrens en stund efter eftersom att våra grannars barn var i lägenheten vid det tillfället men när det gick upp för honom att ingen av barnen var i samma ålder som det han sett blev han lite rädd. Även jag tycks ha sett personer i lägenheten ett par tillfällen. Vi har flyttat till huset bredvid (som ligger på samma gård) och även här händer det saker, jag känner mej rädd att vara själv eller att gå på tex toa när min sambo sover. Våran hund har också reagerat genom att sitta o stirra ut i tomma luften och även skällt rakt ut utan att någon eller något vi sett funnits där. I förrgår vaknade jag av att det lät som om någon verkligen bankade intensivt på våra fönster. Har även pratat med ett FLERTAL grannar om "spökerierna" och dom säger sig ha upplevt i princip samma saker som vi. Kan du se vad det är som föregår, vem/vilka personerna är och varför dom här sakerna händer. Enda sedan jag var mycket liten har jag ofta ocksaå sett en mansfigur med hatt som kikar fram över dörrkanten som att han spionerar, men inga detaljer, han är liksom helsvart. Vem är han? Och varför har han visat sej allt mer sällan nu? Har sett detta i varje hus/lägenhet vi bott i och jag har flyttat mycket. Och en annan sak jag tänker på ofta är en vän till mej som gick bort för ungefär 3 år sedan när han efter sitt bröllop blev huggen i halsen, Vi var väldigt tajta men inte på sista tiden beroende på flera saker. Jag tänker på honom väldigt väldigt ofta och jag drömmer också ofta om honom. Vet han att jag älskar honom och hur mycket jag tänker på honom? Och brukar det vara han som kommer i drömmen och hälsar på eller är det bara gamla minnesbilder som spelas upp? Har haft ganska mycket hand om hans son som föddes ca 8 månader efter han dog, jag tycks verkligen se honom i sonen, är det någon slags återfödelse? Jag ber om ursäkt att det blev så lång fråga, och jag hoppas att du förstår vad jag menar med mina frågor. Jag vet nämligen att du är rätt person att fråga. Hoppas verkligen på svar! Många varma hälsningar, Nicole.

Hej Nicole! Be inte om ursäkt för dina frågor! Tack för ditt förtroende vill jag bara säga innan jag börjar försöka reda ut en del. Det ni har i er lägenhet är andar som inte gått över av olika anledningar och det är de som håller liv hos er. Kan du skicka mer info om platsen ni bor på till min mail så har jag lite lättare för att försöka ta kontakt med just era gäster-har en kö som väntar här i mitt kök!:) Den skugga du ser och som följer dig är bunden till dig men jag ser inte att det är någon hjälpare eller guide snarare ett " troll". Svårt att förklara men skicka mail så hinner jag luska ut vem han är! Har du inte min mail får du höra av dig igen! Din vän kommer till dig i dina drömmar då han vet att han kan nå dig där utan att skrämma dig. Han blev arg när det hände och kämpade länge för att inte gå över men det har han slutligen gjort. Prata med honom och han kommer att svara dig så den röst du hör är inte fantasi, det är han! Han vet att du älskar och saknar dig och han lägger en hand på sitt hjärta och skickar en slängkyss till dig! Vad betyder vita blommor? Det är olika sorter och i fina arrangemang- en begravningsbukett eller? Har inte sett din fråga undrar varför… Kram tillbaka!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *