Något stör våra barn – Fråga besvarad 2014-02-15

Hej!

Jag är lite nyfiken på det onaturliga men har aldrig egentligen upplevt något
själv.

Jag undrar om det är något som väcker våra söner varje natt.
Ända sedan vår 1åring föddes har han varit otroligt
Orolig på nätterna. Detta är såklart normalt för vissa små barn.

Men både jag och min sambo har upplevt knackningar eller slag i väggarna från ovanvåningen
Där barnen sover.
Det kan vara våra grannar eftersom vi bor i radhus, men lägenheten
Bredvid oss har ingen ovanvåning vilket innebär att grannarna kan inte
Vara uppe och röra där på nätterna.

Vår 4-åring är också ganska orolig på nätterna, och frågan är om det är något
Som påverkar honom med.

Ibland hör jag även knäppningar i golvet med ca 5 Sek mellanrum
Och detta pågår några minuter åt gången.
Ibland känner jag mig även lite övervakad eller får en konstig känsla här hemma ibland.

Jag vill bara veta om det är något som stör barnen och vad man kan göra åt det i så fall.
Vi börjar bli något utslitna när vi inte får ordentligt med sömn
På nätterna.

Med vänlig hälsning,
Björn Johansson

 

Fråga besvarad 2014-02-15

 

Hej Björn! 

😉 Jag bara måste börja med att skriva att jag bara  älskar !!!hur du börjar ditt insända mejl :

Jag är lite nyfiken på det onaturliga men har aldrig egentligen upplevt något” och ditt ordval att förklara det övernaturliga som onaturliga… 😉 jag vet inte om du skrev det medvetet eller omedvetet men… hur som helst så säjer det ordvalet en hel del om din relation till övernaturligt och det vi kan kalla hokus pokus. 

Jag känner och uppfattar dig som en person som är tillfreds med livet utan en massa spökfenomen och närmare inblandning i det andliga. och vet du vad…det är helt okej. Man kan vara en lycklig, glad människa och leva ett spännande och innehållsrikt liv utan att blanda in en massa andar och spöken i sin vardag och utan att vända på tarot kort för att hitta svar över morgondagen.

Jag skriver såhär därför att jag känner att du kan behöva höra det ifall du omger dig med vänner som gärna seglar ut i det blå lite för mycket…eller har vigt hela sitt liv åt att prata om spöken. I bland får man vända ryggen till och gå utan att det betyder att man är helt ointresserad. Man har rätt att sätta gränser och få vara värsta ateisten för en dag eller två om man så känner för det. 😉

Och jag vet inte varför jag får känslan av att det inte egentligen är du som frågar mig om det är spöken i huset som stör. Det känns mer som om det är någon annan som vill att du ska ställa mig den frågan fast du egentligen själv inte tror alls det har med spöken eller andar att göra. Men… du är så trött på att vara trött och inte få sova på grund av barnen som sover så oroligt,så… du är beredd att till och med fråga mig om det har med spöken att göra…

Men jag ska bekräfta till dig det din magkänsla redan har sagt dig. Nej…jag känner och uppfattar ingen närvaro av andar eller spöken som är det som stör dina barn under natten. Det kan finns många skäl till att det knäpper i golv och väggar och det jag kan känna är att det finns en slags hög energispänning i hela det huset du bor i…jag vet inte riktigt vad det betyder…men det känns som hela ditt hus är laddat av energi.

Det första jag känner spontant är…möblera om rummet…ändra platsen barnen sover på. Ställ deras sängar på ett annat sätt. Byt rum om det går. Och sök information om currylinjer.

Det är det som jag kan känna är huvud problemet. Du bor mitt i ett currykryss och det skapar rörig energi och orolig sömn.

 

http://www.currylinjer.com/info.htm

http://sv.wikipedia.org/wiki/Jordstr%C3%A5lning

http://www.tidningennara.se/Artiklar/Valbefinnande/Undvik-currylinjer-sa–blir–det–gott–att–leva/

 

☆¸.•°* ˜★ EeWeeM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *