Några frågor…

Hej, har skrivit till dig förr,bla.ang.min yngsta dotter på 4 år. I natt igen vaknade hon och var på gränsen till hysterisk då hon sa att det stod en man i rummet. Jag sa till henne att blunda istället och sa till "honom" att gå bort men dottern sa att han fanns kvar….. Sen undrar jag vad min guide vill med mitt liv? Varför valde hon/han mig?Är det så att man alltid lever samma kön i alla liv? Undrara oxå om det finns ngn mer här förutom min bror? För min minsta barn (3år) pratar om ngn "gubbe" och pekar upp i lampan….han vill heller inte vara inne i det rummet själv… Tackpå förhand! Annette

Hej Anette! Den mannen som dina barn ser verkar vara knuten till huset och det jag skulle råda dig till är att rena ditt hem och dokument kan du få av mig om du skriver till min mail! Vad gäller guider så tror jag att de väljer en att "skydda" som de känner sig dragen till! Skriv till min mail och jag skickar dig dokumentet om du behöver det! Evy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *