När man inte längre vill

Jag har börjat må psykiskt dåligt och har börjat gräva ner mig. Det känns som att många "hatar" mig och jag har funderingar på att flytta från Timrå, Till stockholm där jag har min pappa och syskon men är rädd för att ta steget! här i timrå har jag ingen. Tror du att jag gör rätt om jag skulle flytta? Om inte, Tror du att det kommer att lösa sig med livet här i timrå? Gott nytt år och varma kramar Thea

Hej Thea! Det är svårt att hamna i din situation men du är inget hopplöst fall!:) Vad känner du innerst inne om att flytta? Det kan vara en bra lösning men du måste rannsaka dig själv. Jag tror du flyttar då du inte känner dig välkommen men att ta steget kan vara mer skrämmande än mycket annat men om du vänder på det och ser det positiva i att flytta- du kommer närmare dina syskon och din pappa, du får chansen att träffa nya vänner, få nytt jobb, börja om på nytt… Varför inte ta chansen och flytta? Försök se det positiva i allt även om det ser negativt ut! God fortsättning och varma kramar till dig! Evy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *