När får jag svar?

Skicka in en fråga för ett tag sen om de fanns någon möjlighet att ja kan se de inte alla kan? Nå sjätte sinne eller nå. För ja kan va me om händelser som ja kan svära på att ja varit med om före. Med exakt samma människor saker å ting. Å att ja visste att min mormors kusin hade magcancer innan hon själv visste. Eller va e de? mvh

Hej Hanna! Jag önskar att du hade kommit ihåg datum/rubrik på den frågan du nämner då det annars är omöjligt för mig att hitta bland den stora mängd obesvarade frågor som finns. Men jag kan kort svara det du undrar över. Ja, du har en viss öppenhet och möjlighet att utveckla sk din "siargåva" dvs att du har möjligheten att kunna känna på dig och även i drömmar förutse händelser i framtiden och sådant som kan hända nära och kära. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.