Närvaro i mitt sovrum -★Fråga besvarad 2013-09-01

Hejsan jag har bott i min lägenhet i tre år nu och har från och till känt att det är något i mitt sovrum. Får en känsla att det både är någon som vill mig illa och någon som vill mig väl. Natten till i tisdags när jag låg i sängen kände jag hur någon kröp ner bakom mig i sängen, trodde det var min son men när jag vände mig om var det ingen där. Har även en mindre son som säger att någon drar av honom täcket i mitt sovrum och drar honom i håret. Jag har oxå upplevt att någon drar av mig täcket. Känner mig både rädd och nyfiken hälsningar Nettan

Hej Nettan! Ja.Jag kan bekräfta att du inte inbillar dig då jag kan känna närvaron av andar i din lägenhet.Jag kan känna det genom dig och dina energier som du lämnar genom din insända fråga. Jag känner att det är tre stycken men jag kan inte identifiera dem fullt ut då det innebär att jag måste länka till platsen du bor på för att kunna göra det. Det jag kan känna är att eftersom denna närvaro som finns hos er även stör din son så kanske det skulle vara bra för dig att be ett seriöst medium komma hem till dig på besök för att ge dig den exakta information du önskar och även hjälpa dig att sända dessa till ljuset. Det är framförallt den yngre anden ett barn som behöver hjälp och även den medelålders mannen av utlänsk härkomst.De behöver hjälp till ljuset.Andra sidan.Kvinnan som finns där är en släkting till dig då jag känner att hennes energi är på samma våglängd och dna frekvens som din energi.Hon finns där för att stötta dig i din medialitet. Jag känner att det kunde vara bra för dig Nettan att ta kontakt med ett seriöst certifikerat medium som kan hjälpa dig och ge dig medial vägledning för hur du som person kan lära dig att stänga ner dina chakran då du är öppen hela tiden.Detta tar mycket kraft och energi från dig som människa och gör att du är onödigt trött och får störd nattsömn och drömmer onödigt mycket drömmar pga andar söker dig då de känner att du är öppen.Jag tror att du förstår vad jag pratar om och menar. Du är välkommen att komma med nya frågor och jag finns här som stöd för dig men jag skulle ändå önska att du söker dig till ett medium som kan hjälpa dig på plats hemma hos dig och även ge dig hjälp öga mot öga och ge dig den vägledning du behöver för att stänga ner! Och då kommer både du och din son må mycket bättre! Ta hand om er! ☆¸.•°* ˜★EeWeeM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *