När får vi barn?★ Fråga besvarad 2013-09-10

Hej, Jag och min älskade sambo har försökt att få barn ett bra tag nu. Vi har undersökt oss, men har får höra att båda är friska. Jag är ändå orolig då jag inte är så ung. Kan du se, n blir jag äntligen gravid? Vore så tacksam för svar:)! tack på förhand! //Karin

Hej Karin! Jag vill bekräfta att jag läst din insända fråga från Juli månad men tyvärr så väljer jag att inte besvara denna frågeställning då det inte är min andliga inriktning att besvara denna form av frågeställning som är mer av personlig karaktär och hälsa. Försökt att inte oroa dig så mycket även om jag förstår att du gör det men oro i sig kan skapa blockeringar både i kropp själ och ande. Jag önskar dig och din man från djupet av mitt hjärta att ni ska få det barn ni önskar! ☆¸.•°* ˜★ EeWeeM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *