Negativ energi?

Hej, jag heter Linnea och skriver från min kompis inloggning. Jag har kännt en närvaro sen jag var ca 10 år. Mina förlädrar pratar om saker som har hänt tidigare som vi ännu inte fått reda på vad det berodde på. Mina föräldrar bor på olika ställen och det händer konstiga saker på båda platserna. Det här är saker som händer: Kraftiga bankningar på fönstret som min katt reagerar på genom att fräsa. När jag gick förbi en spegel så föll den nästan över mig och ner på golvet och krossades i bitar. Pärmar och papper har skakat och sedan fallit ner från hyllan. Det krafsar inifrån garderoben när jag ska sova. När jag bor hos min mamma så kan jag känna typ en negativ energi. Så fort jag stängt dörren så känner jag mig pressad och börjar gråta. Jag känner typ att jag vill slita sönder allt i hela rummet och skrika och slå till något. Ibland tror jag att jag ska bli helt galen. När jag går ut igen är jag helt slut. Jag svarar inte på tilltal och orkar ingenting… Jag vet trots allt inte vad jag ska tro, för det känns som att det på något sätt måste finnas en anledning till att saker sker. Jag vill bara veta om det finns något kvar från tidigare som påverkar mig och det som händer. Tacksam för svar!/ Linnea

Hej Linnea! Ber om ursäkt för att svar har dröjt. Det du hört och känt av är energier som stannat kvar, fastnat i dessa bostäder. Det är ekon från en annan tid och då det varit så mycket känslor i det har det stannat kvar. Det du känt av är inte din energi utan en annan kvinnas. Det du kände var inte dina känslor utan hennes. Det du bör göra är att rena bostäderna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *