Nu är det dags igen …

Hej allihopa hoppas ni har en bra sommar och att den fortsätter så. Nu har jag försökt hålla mig lite lugn ett tag och tror jag lyckats..har känt mig lugn och nöjd hela tiden, men nu har jag frågor..min kusin har precis köpt ett fint litet hus i närheten av området där vi växte upp. När jag är där känner jag obehag och kryp i kroppen, det känns inte riktigt bra. Nu när min bror och hans flickvän sovit där lite eftersom kusinen (Helena) är bortrest inom jobbet så har dom haft problem och hört, saker alla tre nätterna. Inatt ringde dom mig i full panik, det lät som om någon krossade en porslinsfabrik i källaren och sen trampade runt i det, en dörr flög upp mot min bror och en lampa hade ett eget liv. Jag vet att det kanske är svårt att få ut något av det här genom mig, om det behövs så ska dom komma hit och skriva själva, men min kusin törs inte skriva och fråga för hon vill inte veta vad det är, men efter igår är jag faktiskt lite orolig för om någon är missnöjd med att det blir lite fart i huset igen? Hoppas resten av sommaren och hösten blir bra för er…oj vad långt det blev, hoppas ni inte läser er trötta. mvh/Mitti

Hej Mitti! Du får gärna säga du till mig då jag är ensam här på spalten- förutom mina hjälpare! Kan du berätta var de bor då det kan vara lättare för mig att ev få fram något. Skicka gärna frågan igen det underlättar för mig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *