Nycken-Fråga besvarad 2013-10-23

Hejsan för en tid sedan flytta jag in i ny bostad närmare bestämt 1/8-13 ,Min dotter tappade fort bort en hem nyckel och har ännu ej hittats.
Vart finns den och kommer den komma tillrätta?

★ Fråga besvarad 2013-10-23

Hej! Jag kan känna din frustration och lätt irritation över att nyckeln tappades bort så snabbt. Borttappade nycklar kan bli kostsamt om man sedan ska flytta igen och måste byta lås och ersätta borttappade nycklar…jag vet…

Jag önskar verkligen att jag hade kunnat hjälpa dig med detta men jag är tyvärr inte rätt person att fråga då borttappade saker inte är mitt andliga område. Då blir det rena gissningsleken för min del och det gör ju ingen nytta alls för din del.

Men jag hoppas av hela mitt hjärta att nyckeln kommer till rätta. Annars så kanske du kan skriva till tidningen Nära och fråga Anna-Lena Vikström som är duktig på just borttappade saker.

Adressen  är : Tidningen Nära “Anna-Lena” Egmont Tidskrifter 205 07 Malmö

och du kan också mejla frågan till madeleine@tidningennara.se och döpa ditt mejl “Anna-Lena” och glöm inte uppge även ditt telefonnummer i ditt mejl  ifall hon behöver kontakta dig.

 

☆¸.•°* ˜★ EeWeeM 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *