obehag utanför grannens hus

Det finns ett hus i närheten av min pappas hus, det bodde ett par där förut som sen dog, pappa hade varit med dom i många år och när paret hade dött så för blev huset tomt i många år. Jag har sett en gestalt av en kvinna som står utanför huset och hon stirrade utåt, jag kollade på henne ett tag tills hon kollade på mig, jag sprang iväg och när jag kollade bak efter några meter så var hon borta. När jag cyklar förbi huset så ser jag ofta kvinnan i fönstren eller ute nära landsvägen, det känns obehagligt när man går förbi huset, man får en klump i magen och mår illa och får ont i huvudet och man vill snabbt där ifrån som möjligt. Obehagkänslan fortsätter upp till min pappas hus, jag har problem med att låsa min cykel hos pappa fast det går hur lätt som helst alltid att låsa den på andra ställen. Jag brukar drömma saker som hänt långt innan jag föddes som jag inte förstår vad det handlar om förräns jag ser foton med mera. Det spökar i min pappas hus med och det har alltid gjort det. Både jag och mamma har hört fotsteg i hallen och gestalter och röster med mera, men pappa har aldrig märkt något. En grej som var så läskig var när jag satt och kolla på tv och mamma var i badrummet och min lillebror Filip sov i hallen i en barnvagn, i ögonvrån ser jag en liten gestalt som skakar vagnen, och Filip börjar stor grina, gestalten slutar när man kommer nära. Jag hade en mobil förut som levde sitt egna liv, den ringde upp mamma hela tiden och hon hörde bara en massa flåsande och någon som gick bort från telefonen och tillbaka, jag hade åkt på klassresa och lämnat mobilen hemma och den ringde mamma igen, då hörde hon flåsandet igen och min buss som åker iväg, FAST MIN MOBIL VAR HEMMA?!, det går inte att förklara. Mamma sa sen till mig och frågade, tappade du din mobil ute ? var det du som ringde mig? och jag sa: nej min mobil var hemma

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *