Om min framtid-Fråga besvarad 2013-10-28

Har en gång sett ett ljussken som jag ej kan förklara.Inte sett något liknande förr. Jag var femton år kändes inte som nåt farligt bara nyfiket . Kan du få fram något. Själv var jag en egenteori.

Tack på förhand mvh
Marita

 

Fråga besvarad 2013-10-28

Hej Marita!

Nu är detta ett tag sedan det hände men… ja…det jag spontant ser och känner är att du mötte  besökare från en annan galax då det är den energin jag känner från detta och möjligen från en annan tidslinje.  Jag väljer nu att inte fördjupa mig i detta dvs vilka de var eller vilken ras eller vad de ville utan skriver bara detta så länge och lämnar resten öppet för dig att fundera. Men …det var nog meningen att du skulle se dem…

Nu är jag nyfiken på din egen teori 😉

☆¸.•°* ˜★ EeWeeM 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *