om min systerdotter

Tack för ett mycket vackert svar som du gav. Det värmde och betyder mycket att hon är hemma. Din formulering gav många svar! Tack åter igen ¤mer än vad jag kan formulera i ord)!!! en liten fråga till…. finns min farfar med mig i livet? För det är en person som jag skulle så gärna ha velat lära känna man aldrig fick. Önskar dig välmående och lycka EeweE!

Hej Jossan! Tack själv för att du kände dig tillfredställd med svaret!Det gläder när man kan hjälpa någon även om jag själv inte alltid förstår vad jag ser eller får sagt,men ibland kan frågeställaren förstå bättre än jag. Jag får sagt att släktingar som hör till dig(antar då att det inbegriper din farfar)är fullständigt medveten om det som sker bland nära och kära på jorden. Även om man inte känner deras närvaro så finns alltid deras närvaro runt oss på ett eller annat sätt och de följer sina sk"släktled" på avstånd eller genom att besöka själva för att försäkra sig om att allt fortlöper som det ska. Detta gör de för att kunna finnas tillhands om något sker tex om någon ska dö kan de komma och möta denna person eller om en person känner saknad,har fött ett barn,ska gifta sig osv kan de närvara vid sådana tillfällen. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *