nu kanske det går bättre

Hoppas du kan se. Datum: 2007-10-30 Från: js du hade problem med att länka den gången också för det fanns en till som kallade sig js därför jag kallar mig j nu..hoppas det går bättre nu..

Fråga hej tack så mycket för tidigare svar. jag har försökt leva efter det du/ni sa sist om att följa mitt hjärta men nu har jag en fråga till. Min farfar hör han mig när jag pratar med honom? och i så fall är dom tecken jag tolkar som svar verkligen svar från honom? Som sist när jag frågade angående en person jag dejtar om jag skulle köra eller skippa och jag fick en vind till svar. Hej! Jag var tvungen att ta med din förra frågeställning som jag inte kunde länka till förra gången. Det är bra om ni frågeställare använder samma namn eller signatur för att jag rent praktiskt lättare skall kunna hitta tidigare frågor i frågespalten och slipper använda mitt mediala seende även till den biten.Sparar tid,kraft och energi. Jag antar att det är frågeställningen ovan du vill ha svar på. Min spontana tanke blev utan att låta för hård:Följer du verkligen ditt eget hjärta om du frågar andeväsen,i detta fall vill du få svar från din farfar…? Du behöver våga fråga tro på din egna intuition,egna innersta känsla utan att få det bekräftat av tex andar…eller mig. Nu får jag sagt att du kan känna närvaron av din farfar(när han finns hos dig och inte är på andra sidan) och ibland kan han höra det du säger dvs när han är närvarande men att det är din guide som verkligen lyssnar och är den du borde vända dig till när du vill ha vägledning eller råd och det är även denne du kan känna av,en vind,en värme i ryggen eller en smekning mot kinden.Känner du din guide? Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *