Ordnar sej allt?

Hej. Sedan 2004 när jag skilde mej har livet varit fullt av problem att lösa, har jag fått hjälp att ta mej igenom detta? Mina två döttrar har mått dåligt och skolgången varit knackig, kommer de att klara skolan och kommer de att få bra liv? Jag lever sen 2,5 år i ett distansförhållande med en man, vi har det jättebra när vi ses men kan inte lösa det praktiska så vi kan få en framtid tillsammans. Är vankelmodig med vad jag vill, hur kommer jag göra med vår relation? Kram Jeanette

Hej Jeanette! Du har det rörigt runt om dig men det du bör göra först är att prata med dina döttrar och skolan för att få döttrarna på fötter igen. Ni kommer att leva på distans så länge du anser att det är okej och så länge du orkar med det. Allt kommer att ordna sig men försök ta en sak i taget så går det lättare! Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *