Ordning på livet?

Hej! Jo en ny lgh har jag funnit o vi längtar efter att få flytta in, bara vi kan få hjälp med flytten så ska det bli bra. Men det är så fruktansvärt mycket runt omkring fn, mamma mår väldigt dåligt pga minnet sviktar, pappa mår dåligt pga mamma, min älskade son mår fruktansvärt dåligt pga alla svek som även han har fått utstå o summan av det hela är att jag mår fruktansvärt dåligt för mer o mer ska jag ordna. När ska jag få lugn o ro? När ska allt lugna ner sig?? Känner mig fruktansvärt sliten! 🙁 Kram min vän i nöden!

Hej! Det blir ljusare för er alla men det kan ta olika lång tid! Det du behöver göra innan du går vidare är att rena dig själv och ditt hem då du har så mycket mörker omkring dig! Vet du inte hur du ska gå tillväga hör av dig via mail så hjälper jag dig! Kram till dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *