Dröm om en ande

Hej! Jag har väldigt mycket drömmar kring andar och spöken och i förrgår natt drömde jag igen att en ande låg bredvid mig i sängen och höll om mig riktigt hårt som att den ville krama mig men jag kände bara rädsla och obehag. Det kändes även som att jag nästan va vaken eller halvsov vad kan det betyda va det bara en dröm eller fanns det nån i mitt rum den natten som kanske ville mig något? Min farfar gick bort också för ungefär 3 veckor sedan han var nästan 87 år gammal, vet du om han har det bra på andra sidan? Tacksam för dina svar. Mvh S

Hej S! Du har många andar omkring dig som behöver trygghet och det bästa är att hjälpa dem över till andra sidan. Din farfar finns hos dig och han kan hjälp dig med andarna men du måste be honom om den hjälpen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *