Orolig för min dotter …. Fråga besvarad 2014-12-05

Jag och min sambo är båda unga föräldrar, vår dotter är just nu bara 6 Månader. Vi bodde i jour lägenhet hela sommaren och i Augusti det här året hade vi turen att äntligen få vår nuvarande lägenhet.
Den första veckan drömde jag och min sambo väldigt liknande drömmar varje natt i en vecka. Drömmarna handlade om en joker som suger ut din själ och i mitt fall så handlade det om en kvinnlig joker i rött och en massa clowner som jagade mig och min sambo. När kvinnan väl får tag på mig så suger hon ut min själ, eller äter upp mig… Jag vaknar skrikandes.
Lägenheten består av 1 badrum och 1 kök och sen ett vardagsrum som min sambo o jag sover i, min dotter sover i det lilla rummet intill vardagsrummet … och det är där det händer läskiga saker.
Första saken som hände var när jag bytte blöja på min dotter och det känns som att nån står precis bakom mig, jag håller mig lugn för dotterns skull och fortsätter byta blöja, men paniken stiger…. Jag hör en suck bakom mig och jag vet med säkerhet att det inte var min dotter, tittade på henne under hela blöjbytet och min man var på balkongen och rökte och dörren till rummet var stängd. En annan sak är att det är nån som lägger tillbaka täcket på min dotter varje natt när hon sover och har sparkat av sig det. Hon har börjat vakna mitt i natten och “pratar”(jollrar) med nån, hon pratar absolut inte på samma sätt som hon gör under dagen med alla andra och oss, det låter som att hon kommunicerar. Hon skrattar även mitt i natten.

Man kan även höra att det är nån som “springer” runt där inne på nätterna, kan höra konstiga ljud därifrån. För nån vecka sen då min sambo hade svårt att sova så kikade han in i hennes rum för att se om det var hon som förde oväsen men då såg han ett “ljus” vid fönstret och det var inte nåt ljus som reflekterades inne från eller utifrån. Det läskigaste hände igår och idag på morgonen …. Jag ska göra i ordning min dotters nappflaska i köket och när jag tittar in i kranen där jag kan se mig själv, men bakom mig står det nån!! En kvinna, jag tittar bort då jag inte vill skrämma upp mig själv … idag hände det läskigaste … Jag byter blöja på min dotter och ska ge henne D-droppar och tar upp skeden och flaskan med D-droppar i andra handen. Jag tittar på skeden och den här gången ser jag klart och tydligt att det verkligen är en kvinna bakom mig…. Hon har axellångt ljusbrunt hår och ett vitt nattlinne….

Börjar verkligen bli rädd! vet ju inte vad hon vill oss, och vill inte att hon skadar min dotter … tycker bara det är så obehagligt.

Några tips på vad jag bör göra?

Fråga besvarad 2014-12-05

 

Hej!
Jag har denna gång inga långa förklaringar att komma med … utan känner att det enda jag vill skriva är :
Flytta låter som en bra ide.
Det finns ingen anledning att bo kvar i en lägenhet med denna typ av spökerier.

 

Jag vet att det är svårt att hitta nya lägenheter idag men… jag känner att ni får trycka på att den som hyrt ut denna lägenhet INTE har varit helt ärlig med vad tidigare hyresgäster upplevt i samma hus. Inte nödvändigtvis i samma lägenhet utan det flyttar runt.

Fråga dina grannar så ska du se att ett och annat kommer krypa fram om upplevelser som ingen vill tala om då det är obehagligt och i vissa fall “pinsamt”.

Eller … se om du kan hitta ett medium som bor i ditt område som kommer hem till er och undersöker detta närmare.
http://sverigesmedium.se/sveriges-medium/
I länk listan här i spökwebben finns fler länkar till svenska medium .

Om du inte hittar någon eller absolut inte vet hur du ska hitta någon eller hur du ska gå tillväga så kan du skriva igen och jag ska se om jag kan hitta någon lämplig du kan kontakta men då behöver jag veta i vilket landskap du bor i.

☆ ¸.•°* ˜★ EeWeeM☆ ¸.•°* ˜★ 

Copyright EeWeeM Paranormal Andlig Rådgivare Spökwebben & Spökwebben c/o admin

 

Uppdatering 2014-12-26

Ny och viktig information:
Du får kopiera,använda eller referera eller dela vidare svar som besvarats i frågespalten av mig men jag och vi på spökwebben uppskattar om ni uppger Spökwebben som källa.
Mina svar som jag ger till inskickade frågor som skickas till oss på Spökwebbens Frågespalt tillhör Spökwebben.
Detta är viktigt för mig att klargöra då mitt arbete som Paranomal Andlig Rådgivare för spökwebben är helt gratis och jag vill inte att någon annan ska göra profit på mina svar eller
använda mina svar som underlag i sina bloggar eller kopiera mina
som svar till egna klienter ( för att tjäna pengar snabbare ) och använda mina svar som egna svar utan att ange Spökwebbens Frågespalt som källa .
Spökwebben är gratis och att skicka in frågor till Spökwebben är gratis och att få dem besvarade är gratis och så kommer det fortsätta att vara så länge som Spökwebben vill ha mig som den som besvarar frågor i deras frågespalt.
Copyright tillhör Spökwebben.
Tack för förståelse!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *