Orkar jag med det okända?

Hej! Jag är och har alltid varit mycket mottaglig för "vibbar" av någonting okänt. Där jag bott har det "spökat" , saker har ramlat ur skåp eller från hyllor och grejor har försvunnt och sedan hittats på de mest otroliga ställen. Dock har det hänt en del tragiska händelser i mitt liv och min familj och jag har efter det inte fått så tydliga signaler. Men jag känner ofta att jag har "någon" vid min sida. Kan det vara min skyddsängel (vilket jag tror)? Till saken hör att jag högt uttalat att jag inte vågar möta den jag tror försöker få kontakt med mej s.a.s ansikte mot ansikte det skulle innebära för mycket känslomässig kaos. Snälla, kan ni se om det vore bra för mej att "släppa fram" dem som vill besöka mej? Kramar: Sinikka

Hej Sinikka! Jag uppfattar att du har så mycket instängda känslor inom dig som måste ut.Blandat med spärrar och rädslor. Mycket kring dig handlar om rädsla och otrygghet.Det har och är så mycket rörelse av energier kring dig så det blir osäkert och otryggt runt dig istället för trygghet. Den du känner strax bakom dig vid din vänstra sida är en guide som kallar sig "Zindra",en kvinna med rötter från nordligaste delen av jorden och hon finns vid din sida för att ge dig mod och styrka och våga möta det du är mest rädd för att möta. Hon har även kunskap inom naturläkemedel,örter,havsdjur,och schamanism speciellt healing och rening. Hon kommer finnas som skydd och ge dig det mod du behöver för att skapa kontakt med dem som vill besöka dig från andevärlden. Du behöver göra ett "avslut" men för att kunna det behöver du konfrontera det du är rädd att möta. Känslokaoset kommer göra dig fri. Du har förutsättningarna och kärleksfull hjälp omkring dig som är redo att hjälpa dig upp när modet sviktar,när rädslan förlamar och om du känner att du faller – kommer du bli upplyft. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.