Orkar snart inte mer!

Hej min vän. När ska mitt liv ljusna? Nästan bara varit motgångar nu i över 2-år, vet inte hur länge till jag orkar med detta! Ska jag tvingas flytta från min dröm lgh pga oljudet o stanken från de under mig? Kommer min hyresvärd att ställa upp för mig eller kommer han att göra livet surt för mig?? SNÄLLA jag är desperat så ge mig ett svar så snart du kan!! Kram

Hej! Just nu känns det som om du slåss mot väderkvarnar men det blir bättre även om det känns som en evighet! Det ser ut som om det blir någon sorts utredning ang. lukten och det som stör men det ser åxo ut som om du har en hyresvärd som stöttar och vill ditt bästa! Det blir ljusare runt dig även om det känns som om allt är negativt och mörkt men ljusare tider väntar. Svårt med tid men det lär inte dröja länge till. Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *