Oro i själen

Det jag undrar är om jag kommer att få lungn och ro i min själ. Har haft mycket motgångar i flera år nu. När skall det ta slut. Käns som att jag inte orkar längre. Jag mår inte så bra just nu. Hur länge kommer jag att få kämpa för min rätt? V.H Birgitta

Hej Birgitta! Jag ser dina sår i din själ och jag kan lugna dig med att de läks sakta men säkert men visst tar det tid. Det viktiga för mig är att du har någon att prata med- någon du känner eller inte- för att få ur dig det som retar dina sår och gör att de blir öppna. Sår läker och det blir ärr men det går att leva med ärren jag lovar. Jag har själv varit där. Hör av dig om det är något men ha vetskap om att du läker lite i taget! Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *