Ryser – Fråga besvarad 2014-12-05

Hej
Tack för alla svar för det första!!!
Det har hänt mig kanske 3,4 gånger att jag ligger och sover. Vaknar av att HELA jag fullständigt RYSER!!! Alla hår står upp. Fick för mig att jag hade andligt besök? Det kändes som en otrolig upplevelse. Ända bak i nackhåren. Det är över på kanske på tio sekunder och jag känner mig alldeles upprymd efteråt.

Vad i hela friden kan det vara??

Hoppas hoppas på ett svar.
Många kramar till dig. Mvh M

 

Fråga besvarad 2014-12-05

Hej !

Tack själv för din uppskattning ♥
Jag kan uppfatta klart och tydligt från din energifält att det du har börjat att uppleva är att känna av din egen kundalini energi som har börjat att vakna. Det kan i sin början upplevas som du beskriver .

Välbehagliga rysningar som går genom hela kroppen och det kan leda till ökad sexuell lust och till och med orgasm i vilket organ som helst i kroppen.

Det kan kännas som en stark hetta i ryggraden eller i bröstkorgen eller kring hjärtat.

Det kan kännas som någon stryker handen över ditt ansikte eller över din kropp med fjäderlätta beröringar och som en stark närvaro rör sig runt dig likt en orm…

Du kan känna plötslig  euforisk lycka och  kärlek eller få lust att skratta eller gråta. Starka känslor kan komma från ingenstans.

Du kan känna en känsla stark närvaro känsla från en högre makt med makalös kraft som sveper runt dig med kärlek och bara älskar dig galet.. .men.. .det är din egen energi som gör en rund tur runt dig…

Och nej nu ska du inte få panik på grund av allt du kanske läst och hört om kundalini energi och hur “farligt” det är. Ja det är sant att man” inte bör väcka den sovande ormen”  (kundalinienergin) INTE TVINGA FRAM NÅGOT SOM ÄNDÅ KOMMER SKE NATURLIGT  NÄR DET ÄR DAGS  och  när din egna kropp och själ anser att det är dags att väcka energin i ryggraden och i kroppen …

Idag lever vi i en tid då energierna förändras och inom ett par år kommer varenda människa känna av denna kundalini energi på ett eller annat sätt. Både sjukvård och psykiatri och vetenskapen kommer få en hel del att bita i när fler och fler människor börjar att beskriva dessa symptomer som en vaken kundalini innebär och speciellt när de som söker hjälp är sådana som inte ens är andligt eller religöst inresserade på något sätt börjar uppleva dessa fenomen. Ge det 11 år till och det jag skriver idag kommer vara fullt förståeligt för de flesta som har läst det.
Orsaken till att man inte bör tvinga denna energi att vakna är på grund av att man idag har glömt bort kunskapen om hur man ska sköta om sin egen kundalini energi och många har glömt bort hur stark denna energi faktiskt är.

Detta är ren livs energi , grunden till allt liv, den manliga och kvinnliga energin som flödar genom hela universum,genom varje djur, varje planta varje träd genom hela planet systemet , i alla galaxer, i alla universum och överallt där liv skapas i någon form genom energier.

 

Ying Yang energin  och  den finns i varje människa  som feminin och maskulin livsenergi men… på grund av att människan  under lång tid tagit steget längre och längre bort från naturen och  från att lyssna till sitt eget inre jag så har vi stängt in denna energi till att bli som en orm som ligger och sover i botten av våra underliv (rot chackrat).

Och en kundalini som är utom kontroll är INTE rolig att ha att göra med. Det är faktiskt ett helvete i sig. Föreställ dig att ha 10 000 volt åska energi i kroppen dygnet runt som dansar runt i en sexuell dans till galenskap.

Ja…exakt… det är svårt att föreställa sig om man inte har upplevt det. Men Kundalini är skapar kraft. Inget att leka med. Men samtidigt något att älska och förundras över och våga omfamna i sig själv när den väl vaknar. Vi alla har ansvaret för våra egna jag och skapar vår egen verklighet. När vår kundalini energi har vaknat så har vi fått det ultimata redskapet för att ta ansvar för våra egna jag,våra egna liv och skapa vår egen tillvaro.


Förändringen som har börjat hända överallt idag är att nu börjar människor återigen bli mer medvetna om sitt eget jag och att återknyta till Moder Jord och natur och många fler människor arbetar med sig själva och sina själar. Detta leder naturligt till att energin vaknar inom människor, kundalini energin.
En människa med en vaken kundalini kan sedan aktivera en annan människa bara genom att gå nära den personens energifält eller genom ord och handling  beröra en annan människa själsligt  så denne vaknar och “aktiveras” naturligt  i sin egen kundalini energi.
Det är absolut inget att vara rädd utan se det istället som en fantastisk möjlighet att evolutionera som människa !
När jag känner av dig och din energi så uppfattar jag att allt är som det ska vara och din kundalini har vaknat helt naturligt.

Lyssna mer till dig själv och du kommer veta vad du ska göra för att ta hand om dig själv på bästa sätt.
http://varnyavarld.ning.com/profiles/blogs/kundalini-mina-upplevelser

☆ ¸.•°* ˜★ EeWeeM 

 

~We are not Human beings having a Spiritual experience.

We are Spiritual beings having a Human experience.~

 

☆ ¸.•°* ˜★ EeWeeM ☆ ¸.•°* ˜★

Copyright EeWeeM Paranormal Andlig Rådgivare Spökwebben & Spökwebben c/o admin

 

Uppdatering 2014-12-26
Ny och viktig information:
Du får kopiera,använda eller referera eller dela vidare svar som besvarats i frågespalten av mig men jag och vi på spökwebben uppskattar om ni uppger Spökwebben som källa.
Mina svar som jag ger till inskickade frågor som skickas till oss på Spökwebbens Frågespalt tillhör Spökwebben.
Detta är viktigt för mig att klargöra då mitt arbete som Paranomal Andlig Rådgivare för spökwebben är helt gratis och jag vill inte att någon annan ska göra profit på mina svar eller
använda mina svar som underlag i sina bloggar eller kopiera mina
som svar till egna klienter ( för att tjäna pengar snabbare ) och använda mina svar som egna svar utan att ange Spökwebbens Frågespalt som källa .
Spökwebben är gratis och att skicka in frågor till Spökwebben är gratis och att få dem besvarade är gratis och så kommer det fortsätta att vara så länge som Spökwebben vill ha mig som den som besvarar frågor i deras frågespalt.
Copyright tillhör Spökwebben.
Tack för förståelse!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *