Oroliga nätter m.m

En natt, då jag var 10 år, hade jag och min mamma precis flyttat in i ett nytt hus. På natten var jag väldigt van vid att lyssna på musik medans jag försökte sova, så jag hade som vanligt på radion. Plötsligt höjdes volymen jättemycket, så att jag hoppade till och skyndade mig att sänka. Jag tänkte att det kanske var något fel på skivan, och bytte skiva, så att det inte skulle hända igen. Men det gjorde det.. Först höjdes det till högsta volym, och sedan stängdes den bara av. Detta upprepade sig flera gånger, innan jag drog ut kontakten från radion, och så kunde jag sova resten av natten. När jag var hemma ensam en gång var det någon som drog ner handtaget till toaletten då jag var där. Jag skyndade mig att bli klar, och öppnade dörren, för att se om någon kommit hem, men ingen stod där. Jag kollade runt i hela huset, men ingen var där. Då såg jag att hela kryddhyllan i köket hade ramlat, men jag hade inte hört någon duns, så jag blev jätterädd och ringde mamma. Hon sa att jag skulle sluta fåna mig, för att hyllan hade suttit fast jättebra, och verkligen inte bara kunde ramla… Det har hänt massor med saker i det nya huset.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *