Osynlig hand höll för min mun

Inatt drömde jag att jag och min fru låg i sängen och skulle sova. Jag håller hennes hand i min och någon annan osynlig hand håller min andra hand. En osynlig hand håller för min mun så att jag inte kan skrika. Det är svårt att andas och jag får inte fram ett ljud. Min fru vaknade och hörde mig skrika så hon väckte mig och frågade vad jag drömde. Vad fan var detta? Måste få veta.

Hej! Detta låter som om du varit mellan dröm och vaket tillstånd vilket lett till att någon från andra sidan kunnat vara nära dig. Det är en kvinna och hon vill säga dig något men vill inte skrämma dig eller din fru. Hon lade handen över din mun för att du inte skulle skrika utan lyssna på henne. Om du skulle känna av henne igen fråga henne vad hon vill och lyssna på svaret!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *