Inbillning? – Fråga besvarad 2014-02-13

Jag har egentligen så länge jag kan minnas haft en bra förmåga att känna av människotyper. På senare år har jag även känslan av att kunna “känna av” framtiden åt andra.

Är detta bara en stark intuition eller kan det vara något medialt?
Ibland får jag också en känsla av att någon snäll är närvarande hos mig när det är svårt, är det möjligt?
Slutligen skulle jag gärna vilja veta om jag kommer att träffa någon ny eller om jag redan stött på den kärlek jag kommer att leva med?
Tusen tack på förhand.

Fråga insänd 2013-11-18

Fråga besvarad 2014-02-13

Hej!

Jag kan också känna att du är en människa och kvinna som är väldigt empatisk och har lätt för att känna in stämningslägen. Det är mer en  känslighet för emotionella känslor som människor sänder ut som elektriska impulser och du fångar upp detta på ett väldigt intressant sätt. Det är som att din hud är väldigt känslig och att din hud är ditt främsta känselorgan för att stämma av andra människor emotionella känslolägen som de sänder ut. Och det är på något sätt också genom din hud som du uppfattar din omgivning. Jag kan inte förklara det riktigt utan att det låter mycket konstigt men på något sätt så tror jag att du förstår i din inre ande vad jag menar när jag skriver så här som nu kommer att skriva.

Det kan låta som rena dårskapen för en del…men huvudsaken är att DU förstår ♥ vad jag nu skriver och känner inom dig i din ande och själ att något inom dig vaknar till liv ;

Din hud är ditt främsta känselspröt och genom din hud och genom varje cell på din hud över hela din kropp så kan du uppfatta lukter, smak , dofter och emotionella känslor som utsöndras av människor och djur. Du kan uppfatta om människor är sjuka genom att du tar upp känslan genom din hud. Du kan känna av om ett område i naturen är förorenat då du kan ta upp denna information genom din hud som sedan omvandlar det till symbolisk information som din hjärna kan tolka. Din hud är det känsloorgan som du kan fånga upp tid och tider med och därmed kan du läsa genom din hud både minnas forntid och framtid och avläsa och minnas historia och sådant som lämnats som avtryck och bevaras i våra cell minnen. Allt detta har du tillgång till genom din hud.

Du kommer inom närmaste åren att upptäcka dig själv och minnas vem du är och vad du är och varifrån du kommer och den “snälla ande” du känner är … en del av dig själv… som är här för att få dig att i lugn och rom vakna till liv i ditt undermedvetna och minnas vem du är och varför du är här. Var vaksam på dina drömmar och anteckna gärna dina drömmar då de kan ha stor betydelse för dig för att förstå saker som händer i ditt liv i framtiden. Mitt råd till dig är att börja meditera  eller bara sitt still och gör det nära vattnen eller hav. Det är genom att hålla dig nära till hav och vatten som du kommer minnas mer och mer om dig själv och dina gåvor.

En musik länk att meditera till för dig  som en början och som jag tycker  känns passar till dig och “rätt” att skicka till dig här…;)

Det har bara börjat för dig. 😉

Och våga lita på dig själv.

Våga lita på din magkänsla.

Våga lita på dina drömmar.

Framförallt…våga lita på ditt hjärta och vad det säjer dig när du börjar känna mer och mer med  och genom din hud….

 

☆¸.•°* ˜★ EeWeeM 

~We are not Human beings having a Spiritual experience. We are Spiritual beings having a Human experience.~

 

~♥ ~

 

~Get over your hill

And see what you find there

With grace in your heart

And flowers in your hair~

 

~♥ ~

 

~What you think

You become

What you feel

You attract

What you imagine

You create~

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *