Pengar ? -★ Fråga besvarad 2013-08-31

Hej Evy! För en tid sedan frågade jag dig om du kunde se om jag kan vänta mig några pengar från en avliden släkting, Nis. Han sa att jag skulle få pengar av honom. Du skrev att du såg pengar på g in, men du kunde inte se vad det var för pengar, eller hur mycket. Då undrar jag om du ser sådant som sjukpenning, lön, skatteåterbäring och barnbidrag som pengar som är på väg in? Jag har inte fått några andra pengar annat än de "vanliga väntade".Kan du se något nytt om det nu? Eller kan det vara så att släktingarna i Danmark satt "krokben" för mig? Vill inte verka tjatig, men det skulle betyda så mycket för mig om jag fick "plus på kontot". Tack i förväg för ditt svar. Kram!

Hej Susanne! Jag vill bara visa att jag har läst din inskickade text och frågeställning men jag känner att jag inte kan besvara detta då jag inte känner till bakgrunden till dina frågor och dessa frågor är nog inte riktigt sådana frågor som jag kan besvara. Men du är välkommen att sända in nya frågor som gäller andliga och paranomala fenomen. ☆¸.•°* ˜★EeWeeM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *