Tjatiga ivriga jag -★Fråga Besvarad 2013-08-31

Kära Evy. Tackar så hjärtligt för tiden du lagt ner på svar. Det finns en fråga till jag nu går och grubblar på om denne "j". Igår såg jag honom bland flertal människor, jag hade gjort mig lite "extra fin". Ser du om han la märke till mig bland folket?. Sen på deras (hans jobb musikhuset) facebooksida brukar folk kommentera, men de brukar aldrig "gilla" jag kommenterade häromdan att det varit en jättebra kväll och då hade någon på musikhuset gillat det. Var det han ? Ber om ursäkt att jag ställt så många frågor, du vet känslan när man är kär :). Tack så mycket än en gång. Massa positiv energi vill jag ge dig. Kram mikaela b

Hej Mikaela! Jag har läst din inskickade fråga men jag känner att jag inte kan svara på detta då jag inte känner till bakgrunden till dina frågor.Jag vill ändå göra dig uppmärksam på att jag läst detta. Men du är välkommen att återkomma med någon annan frågeställning kring något annat. ☆¸.•°* ˜★EeWeeM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *