Pet och störningar

Hej, jag har under perioder upplevt att något petar på mig när jag gått och lagt mig. Inte så att det gör ont eller så, bara lätt i ansiktet. Får också problem med mina elektriska apparater, bl.a min radio som sätter igång och vråla på högsta volym. Ibland klockan tre på natten, ibland är den igång när jag kommer hem från jobbet, ibland startar den mitt på dagen. Andra apparater som datorn och tv:n gör likadant. Jag säger till på skarpen när det blir för besvärligt, men det håller bara ett tag. Sen börjar det igen. Har du nån aning om vem och varför? Det här har följt mig genom tre lägenheter nu. Ytterst tacksam för svar.

Hej! Det är helt klart att det är knutet till dig men jag kan tyvärr inte se vem det är. Du får gå in på min hemsida och kolla upp hur man tar kontakt med ande/guide och därigenom få de svar du söker. Ledsen att jag inte kan hjälpa dig mer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.