Min väninnas lägenhet.

Hejsan! Jag har en fråga som angår min väninnas lägenhet.. Under en tid nu så har det hänt lite konstiga saker där. Vid ett tillfälle så ringde hon mig sent på kvällen och va mycket rädd. Hon va då ensam i lägenheten eftersom båda barnen va hos sina fäder. Lägenheten är i två våningar och hon befann sig på nedervåningen när hon hörde tre kraftiga knackningar i golvet från ovan våningen.. Hon trodde först att det va katterna som haft ner något i golvet och gick upp för att titta. Men inget hade rasat ner på golvet och katterna befann sig på nedervåningen.. Jag har vid fler talet tillfällen upplevt något konstigt när jag varit hemma hos henne och fikat.. Jag kan sitta en stund vid bordet och sen helt plötsligt så känner jag mig helt avtrubbad.. Känns som om jag skulle vara full eller påverkad utav något. Ibland måste jag gå ut där ifrån en stund och då försvinner de och kan vara lugnt ett tag. Men efter en stund när vi setat där inne så kan de komma tillbaka igen.. Så jag undrar är det nåt jag känner av eller är det bara dålig luft där inne som gör att man känner sig lite yrslig och tung i huvudet?? Igår när jag va där och hälsade på så bad hon mig skriva till er och fråga. För hon tycker att det känns obehagligt att inte veta om det är något där och i så fall vad?? Sen är hon lite orolig för sin yngsta son som inte vågar vara själv någonstans i lägenheten. Han vill inte ens gå på toa själv. Hans säger att han är rädd, men han vill inte säga för vad.. Frågar man så får man bara luddiga svar. Så då undrar vi om något har skrämt honom? För han är riktigt rädd, och kan börja gråta om lämnas ensam.. Så frågan är alltså kort och gott, finns det något i hennes hem? Kram från Johanna.

Hej Johanna! Innan jag ens börjar vill jag att ni går ut på min hemsida och tar del av ett dokument som heter" rena hem..". Gör den först två dagar i rad sedan hör ni av er till mig igen. Din vännina får gärna skriva själv då det kan underlätta för mig att se mer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *